Grandmedical çalışanları Atatürk’ü andı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi çalışanları, vefatının 85. yıldönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Hastane yönetimi, personeli ve misafirleri saatler 09.05’i gösterirken bina girişinde bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

100. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıldönümünde tüm yurtta saygı ve özlemle anıldı. Manisa’nın en önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Özel Grandmedical Hastanesi, vefat yıldönümü vesilesiyle hastane girişinde Atatürk köşesi oluşturdu. Atatürk’ün vefat ettiği saat olan 09.05 eşliğinde sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, “Beni Türk doktorlarına emanet edin” diyen Atatürk’ün, sağlık hizmetlerinin gelişimi konusunda da büyük devrimler yaptığını, vefatı nedeniyle Ulu Önder Atatürk’a saygı ve minnetle andıklarını söyledi.