​​​​​​​Grandmedical’den üniversite projesi

​​​​​​​Grandmedical’den üniversite projesi

​​​​​​​Grandmedical’den üniversite projesi

 

Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Özel Grandmedical Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar tarafından karşılanan Karaca, Grandmedical’in “üçüncü basamak” olarak nitelendirilen vakıf üniversitesi bünyesinde eğitim ve araştırma hastanesi olma projesine destek verdi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Karaca, Manisa’nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Grandmedical Hastanesi yöneticileriyle bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Üzeyir Dindar ve Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya tarafından ağırlanan Karaca’ya hastanenin yeni projeleri anlatıldı. Başhekim Op. Dr. Kahya, “Grandmedical Hastanesi olarak üçüncü basamak bir sağlık kuruluşu olmayı hedefliyoruz. Hastanemizin şu anda toplam 30 bin metrekare sağlık alanı mevcut. Üçüncü basamak olmak için alt bu anlamda gerekli alt yapıyı oluşturduk. Amacımız Manisa’ya özel bir üniversite kazandırabilmek ve sağlık alanında şehrimizi geliştirmek. Çünkü Manisa’nın özel bir üniversiteye ihtiyacı var” dedi.

“EN GÜZEL YATIRIM TASARRUF DÖNEMİNDE OLUR”

Grandmedical’in üçüncü basamak hastane olma konusundaki hedefinin memnuniyet verici olduğunu belirten Uzm. Dr. Karaca, “Grandmedical böyle bir girişimde bulunursa güzel olur. Elbette destekleriz. Biz hastanelerde özel hastane veya devlet hastanesi diye bir ayrım yapmıyoruz. Bu hizmetler her zaman vatandaşın hayrına oluyor. Özel hastaneler SSK anlaşmalı olduğu için ben özel hastanelere ‘özel devlet hastanesi’ olarak bakıyorum. En güzel yatırımlar tasarruf döneminde olur. Sağlık her zaman ihtiyaç olan bir alan. Bu alana yatırım yapmak güzel olur. Biz sizi destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Karaca’ya, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. F. Neslim Yağlı ve Başkan Yardımcısı Hatice Güney de eşlik etti. Görüşmede ayrıca Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Dindar, Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayşe Tatar ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Çetin de hazır bulundu.