Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Haftası ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Haftası ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Haftası ziyareti

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yönetimi, Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. Yılı ve Polis Haftası münasebetiyle Manisa Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy'u ziyaret etti. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, huzurun ve güvenin teminatı olan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Türk Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. Yılı ve Polis Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yönetimi de hafta vesilesiyle Manisa Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşire Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş'tan oluşan hastane heyeti, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy'a il genelindeki huzur ve asayiş konusundaki çabaları için teşekkür etti.

VATANDAŞIN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar, emniyet mensuplarının çok zor ve kutsal bir görev ifa ettiklerini, gece gündüz demeden verilen mücadele sayesinde herkesin huzur ve güven içinde yaşadığını kaydetti. İl Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalarıyla Manisa'nın asayiş konusunda sorunsuz şehirlerden biri haline geldiğini anlatan Dindar, ziyaret vesilesiyle bu güne kadar vatan için şehit düşen tüm emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ARTTI

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ise ziyarette, yaptıkları çalışmalara ilişkin kısa bilgiler verdi. Son dönemde trafik kazalarında yoğunluk olduğunu belirten ve sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Uslusoy, bu konudaki denetimlerin aralıksız sürdüğünü kaydetti. Uslusoy, uyuşturucu ile mücadele konusuna değinirken de son dönemde özellikle uyuşturucu özelliği taşıyan ilaçların kullanımında artış olduğunu, ancak başarılı operasyonlarla bu konudaki yakalamaların önceki yıllara göre katlanarak arttığını söyledi. Uslusoy, bu konuda en büyük görevin annelere düştüğünü belirtti ve 'en iyi narkotik polisi annedir' sözünü hatırlattı. Ziyaret, hediye taktimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.