Depremzede kardeşlerimize yardım kampanyası

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası başlayan yardım kampanyalarına Manisa Özel Grandemdical Hastanesi de destek verdi. Hastane yönetimi ve personelin katkılarıyla hazırlanan yardım kolileri, Manisa Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesine gönderilecek.

10 ilde büyük bir yıkıma neden olan şiddetli depremler sonrası ülke genelinde yardım faaliyetleri sürüyor. Manisa Valiliği koordinasyonunda devam eden yardım kampanyasında il genelinde tırlar dolusu battaniye, giyim eşyası, gıda ve sağlık malzemesi toplandı. Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yönetim ve çalışanları da depremzedeler için kısa süre içerisinde koliler dolusu yardım malzemesi bağışladı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya'nın da katıldığı çalışmalarda toplanan battaniye, kıyafet, çoçuk eşyaları, temizlik malzemeleri ve gıda maddeleri paketlenerek hazır hale getirildi. Hazırlanan paketler, il valiliğinin yürüttüğü kampanya çerçevesinde deprem bölgesine gönderilecek.