Grandmedical, Sektörün Yıldızları’na konuk oldu

Grandmedical, Sektörün Yıldızları’na konuk oldu

Grandmedical, Sektörün Yıldızları’na konuk oldu


Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, Türkiye’nin en önemli ekonomi dergilerinden Sektörün Yıldızları’na konuk oldu. Hastaneyi konu alan haberde, Grandmedical’in uzman hekim kadrosu ve teknolojik donanımıyla en üst düzeyde sağlık hizmeti sunduğu, hastaneye tüm dünyadan hasta geldiği belirtildi.

2011 yılında Manisa merkezde hasta kabul etmeye başlayan Manisa Özel Grandmedical Hospital, kısa sürede Türkiye'nin önemli özel sağlık kuruluşlarından biri haline geldi. Ekonomi dergisi Sektörün Yıldızları, Ocak sayısında Grandmedical Hastanesi’nin başarılarını sayfalarına taşıdı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya’nın açıklamalarına yer verilen haberde, “Kentteki tıp geleneğini modern teknolojiyle buluşturmak amacıyla 12 yıl önce çıktıkları yolda büyük mesafe kat ettiklerini belirten Manisa Özel Grandmedical Hospital Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, tarım ve sanayi alanında Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan Manisa'yı sağlık alanında da öne çıkarmayı hedeflediklerini söylüyor” denildi.
TÜM DÜNYAYA HİZMET VERİYOR
Bir çok alanda dahili ve cerrahi branşları bünyesinde barındıran hastanenin 45'i yenidoğan, KVC ve erişkin yoğun bakım olmak üzere toplamda 102 yatak kapasiteli olduğu ve 5 farklı ameliyathanede her türlü cerrahi müdahalenin açık ve kapalı yöntemlerle yapıldığı belirtilirken, “Op. Dr. Kahya, Manisa ve çevre ilçeler ile başladıkları hizmet halkasını önce Ege Bölgesi ve Türkiye geneline yaydıklarını, Sağlık Turizmi Belgesi alınmasıyla da dünyanın her yanından hasta kabul etmeye başladıklarını belirtiyor. Bu konuda bir misyon üstlendiklerini belirten Op. Dr. Kahya, ‘Yabancı hastalarımızı hem uluslararası standartlara sahip hastanemizde tedavi ediyoruz, hem de tedavilerinin öncesinde ve sonrasında Manisa'yı gezip görmelerini, tanımalarını sağlamaya çalışıyoruz. Kentimizde yaklaşık 500 yıl önce kurulan şifahane, Manisa'nın sağlık alanında ne kadar büyük bir tecrübeye sahip olduğunu zaten gösteriyor’ diyor” ifadelerine yer verildi.
KALP MERKEZİ OLARAK TESCİLLENDİ
Haberde, Sağlık Bakanlığı tarafından Kalp Merkezi olarak da tescillenen Manisa Özel Grandmedical Hastanesi’nin bu alanda da çok iddialı olduğuna işaret edilerek şöyle denildi: “Hastane bünyesinde kalp ve damar cerrahisi ile kardiyoloji kliniğinin yanı sıra anjiyografi cihazı kurulu katater laboratuvarı, koroner yoğun bakım servisi, yataklı kalp ve damar cerrahisi yoğun bakım servisi ve kalp damar cerrahisi ameliyat salonu mevcut. Yılda 250'den fazla kalp cerrahisi ameliyatı yapılıyor. Bu alanda dünyanın en gelişmiş yöntemi olan kapalı kalp ameliyatı da hastanede başarıyla uygulanıyor. Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya, Türkiye'nin en deneyimli ve donanımlı hastanelerinden biri olarak, yeni doğan bebeklerden en ileri yaşlardaki erişkinlere kadar her t