Grandmedical şifa dağıttı

Grandmedical şifa dağıttı

Grandmedical şifa dağıttı


Ege Bölgesinin en donanımlı sağlık kuruluşlarından biri olan Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 2022 yılında Manisa başta olmak üzere Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen on binlerce hastaya şifa dağıttı. Hastanede geçen yıl 215 bin hasta toplamda 263 bin kez muayene olurken, deneyimli cerrahlar 13 binden fazla ameliyata imza attı.
2011 yılında 4 bin 500 metre arazi üzerindeki 7 bin 500 metre kapalı alana sahip modern binasında faaliyete başlayan Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 12. hizmet yılında Ege Bölgesinin en önemli sağlık kurumlarından biri olmayı başardı. Tüm alanlarda dahili ve cerrahi branşların yanı sıra, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleriyle her türlü sağlık ihtiyacına karşılık veren hastane, deneyimli doktorları ve gelişmiş teknik donanımıyla her gün yüzlerce hastaya ayaktan ve yatılı olarak tedavi hizmeti sunuyor. Hastanede geçen yıl 214 bin hasta toplamda 263 bin kez muayene olurken, 13 bin hastaya da cerrahi müdahalede bulunuldu.
DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN HASTA GELİYOR
Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip cihazlarla ve deneyimli doktorlarla hizmet verdiklerini, yerli hastaların yanı sıra başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen hastalardan da çok iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi. Kahya, "Amacımız sağlık alanında Manisa'nın adını duyurmak. Bunun için deneyimli doktorlarımız ve personelimizle en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Her hastamız bizim için çok değerli. Manisa'nın bir köyünden gelen hastamıza da, Almanya veya İngiltere'den gelen bir hastamıza da aynı hassasiyeti gösteriyoruz." dedi.
EGE’NİN ÖNEMLİ KALP MERKEZLERİNDEN BİRİ
Sağlık Bakanlığı tarafından Kalp Merkezi olarak da tescillenen Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, özellikle kalp ve damar cerrahisi ile obezite cerrahisi alanında Türkiye’nin sayılı sağlık merkezlerinden biri haline geldi. Kalp ve damar alanında yılda 250’den cerrahi operasyon, 2 bin 500’den fazla tanı ve tedavi gerçekleştirdiklerini anlatan Başhekim Kahya, “Kalp ve Damar Cerrahisi alanında Doç. Dr. Adem Güler ve Uzm. Dr. İsmail Derya Yavaş ile Kardiyoloji alanında da Uzm. Dr. Ferhat Özyurtlu ve Uzm. Dr. Bahadır Çöllü’den oluşan kadromuzla muayene, teşhis, tedavi, cerrahi müdahale, rehabilitasyon ve koroner yoğun bakım hizmeti veriyoruz” diye konuştu.