Grandmedical'de Tıp Bayramı heyecanı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk kutlanan bayramda, hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanları ve vatandaşlar için dua  edildi.

Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı tarih olan 14 Mart, her yıl Tıp Bayramı olarak kutlanıyor. Bu yılki Tıp Bayramı kutlamaları, geçen ay yaşanan deprem felaketleri nedeniyle buruk yaşandı. Manisa Grandmedical Hastanesi de hekimler ve sağlık çalışanları için kutlama programı düzenledi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, yaptığı değerlendirmede Kahramanmaraş depremlerinde yüzlercesi hekim ve sağlık çalışanı olmak üzere yaklaşık 50 bin kişinin hayatını kaybettiğini, bu nedenle bu yılki kutlamaların buruk geçtiğini söyledi. Halen çok sayıda hekim ve sağlık çalışanının bölgede gönüllü olarak çalıştığına işaret eden Kahya, Manisa Grandmedical Hastanesi olarak bölgede personel ve ambülanslarla arama-kurtarma çalışmalarına katıldıklarını, ayrıca yardım kampanyalarına iştirak ettiklerini hatırlattı.