Huzur Evini ziyaret ettik

Huzur Evini ziyaret ettik

Huzur Evini ziyaret ettik

 

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yöneticileri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Hastane yöneticileri, kurum çalışanları ve sakinleriyle sohbet ederek Yaşlılar Haftasını kutladı.

 

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Çetin, etkinlikler kapsamında Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Kurum Müdürü Gül Defne Duymuş ve Psikolog Birkan Zengin tarafından ağırlanan Grandmedical Hastanesi Yöneticileri, Dinlenme Evi'nde kalan yaşlı vatandaşlarla da bir süre sohbet etti, Yaşlılar Haftası'nı kutladı.

TÜRKİYE NÜFUSU YAŞLANIYOR

Kurum Müdürü Duymuş Defne Durmuş, Dinlenme Evi'nde yaklaşık 100 yaşlı vatandaşı misafir ettiklerini, misafirlerine kendi evlerindeki huzur ve konforu sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Grandmedical Hastanesi Müdürü Mehmet Başaran da hasta ve yaşlı bakımının bir birine yakın hizmetler olduğuna dikkat çekerek, yapılan işin öneminin ve hassasiyetinin farkında olduklarını söyledi. Türkiye'de nüfusun her geçen gün yaşlandığına dikkat çeken Başaran, yaşlı bakım hizmetinin giderek yaygınlaşan ve önem kazanan bir alan olduğuna işaret etti.