Grandmedical’den Acil Sağlık Hizmetleri ziyareti

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi’nde görev yapan Başhekim Mümtaz Kahya’nın eşi Nuray Kahya ve Hastane Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayşe Tatar, 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nı kutlamak üzere Manisa İl Ambulans Servisi Başhekimi Gülbin Aydoğdu Umaç’a ziyarette bulundu.

Grandmedical Heyeti, acil sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekerken, Manisa’da ambülans hizmetleri konusunda büyük bir memnuniyet olduğunu belirtti. Ambulans Servisi Başhekimi Gülbin Aydoğdu Umaç da il genelinde gece gündüz yoğun bir hizmet verdiklerini, vatandaşı sağlık hizmetlerine en kısa zamanda ulaştırmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini söyledi. Umaç, ayrıca ziyaret için Grandmedical heyetine teşekkür etti.