Adliye çalışanlarına sağlık desteği veriyoruz

Adliye çalışanlarına sağlık desteği veriyoruz

Adliye çalışanlarına sağlık desteği veriyoruz

 

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı arasındaki sağlık hizmetleri protokolü uzatıldı. Protokole göre, Manisa Adliyesi personeli ve aile fertleri, hastanenin ayakta tedavi hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmaya devam edecek.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı arasında adliye çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin (eş, çocuk, anne, baba) hastane tarafından tam zamanlı doktorlarca ayaktan sunulan tedavilerden indirimli olarak faydalanmasına yönelik sağlık hizmetleri protokolü sürüyor. Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, sunulan hizmet için Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya ve hastane yönetimine teşekkürlerini iletti. Grandmedical Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Çetin de, kızı Selin Eker’le birlikte kendisini ağırlayan Başsavcı Eker’e misafirperverliği için teşekkür etti.

AİLE FERTLERİ DE YARARLANACAK

Başhekim Mümtaz Kahya da yaptığı değerlendirmede “Manisa Adliyemizin kıymetli personeli, adalet mekanizmamızın sağlıklı işlemesi için gece gündüz demeden çalışıyor. Grandmedical Hastanesi olarak adliyede görev yapan personel ve aile fertlerinin sağlık problemlerinde destek olmak bizim için mutluluk verici. İnşallah bu protokol doğrultusunda hastanemize gelen tüm adliye çalışanlarımıza ve aile fertlerine en modern ve konforlu hizmeti indirimli olarak sunacağız” dedi.