Grandmedical ile SGK arasında sağlık protokolü

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı. Protokole göre, SGK personeli ve aile fertleri, hastanenin ayakta tedavi hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü arasında, kurum personeli ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin (eş, çocuk, anne, baba) hastane tarafından tam zamanlı doktorlarca ayakta sunulan sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmasına yönelik sağlık hizmetleri protokolü imzalandı. Yapılan protokole Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya ile SGK İl Müdürü Buket İnce, İl Müdür Yardımcısı İsmail Aktaş ve Sağlık Ödemeleri Servis Şefi Abdullah Tuncal katıldı. SGK İl Müdürü İnce, kurum personeline sağlanan indirimli sağlık hizmeti için hastane yönetimine teşekkür etti. Başhekim Mümtaz Kahya da yoğun bir çalışma temposuyla faaliyet gösteren SGK İl Müdürlüğü personeline ve ailelerine indirimli sağlık hizmeti sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.