Manisa’ya huzur ve güven hâkim

Manisa’ya huzur ve güven hâkim

Manisa’ya huzur ve güven hâkim

 

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, il genelinde yürüttükleri yoğun denetim faaliyetleri ve operasyonlarla birçok suç şebekesini çökerttiklerini, özellikle uyuşturucuya büyük darbe vurduklarını söyledi. Önceliklerinin çocuklar ve gençler olduğunu vurgulayan Aktaş, yaklaşık 3,5 aylık süreçte tüm liseleri ziyaret ettiğini, gençlerin ve eğiticilerin sorunlarını ilk ağızdan dinlediğini söyledi.

Ağustos ayı başında Manisa İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş, kısa sürede ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla il genelinde huzur ve güvenin en üst düzeye çıkmasını sağladı. Göreve başlamasının ardından yapılan hayırlı olsun ziyaretlerine, iadeyi ziyaretlerle karşılık veren Aktaş, dün bu kapsamda Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yönetimiyle bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Üzeyir Dindar, Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya, Mali İşler Koordinatörü Enes Dindar ve Hastane Müdürü Mehmet Başaran tarafından karşılanan İl Emniyet Müdürü Aktaş, Manisa genelinde yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi verdi. ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE Neredeyse her gün onlarca ekip ve yüzlerce personelle yürütülen denetim faaliyetlerinden çok olumlu sonuçlar alındığını anlatan Aktaş, uyuşturucu satıcıları başta olmak üzere birçok çetenin çökertildiğini, çok sayıda aranan şüpheli veya suçu sabit şahsın yakalandığını belirtti. Kısa süre önce Manisa’da yapılan bir operasyonda uyuşturucu satıcılığı şüphesiyle yakalanan 38 kişiden 26’sının tutuklandığına işaret eden Aktaş, gençleri zehirleyen bu şebekelere göz açtırmadıklarını vurguladı. Hastane Yönetim Kurulu Başkan Dr. Üzeyir Dindar ise yürütülen başarılı faaliyetlerden büyük bir memnuniyet duydukları ifade etti.

SUÇLA MÜCADELE DAHA DA ARTTI

Özellikle uyuşturucu ile mücadelenin önemine dikkat çeken Dindar, zehir tacirlerinin tuzağına düşen gençlerin halinin içler acısı olduğunu, uyuşturucudan uzak durma ve bağımlılıktan kurtulma konusunda hem emniyet hem de ilgili diğer kurumlarla koordineli çalıştıklarını söyledi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, Manisa’da artan denetim faaliyetlerinin olumlu sonuçlarının gözle görülür olduğunu anlatırken, Mali İşler Koordinatörü Enes Dindar da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın göreve başlamasının ardından ülke genelinde suçla mücadele konusunda daha ileri adımlar atıldığına herkesin şahit olduğunu ifade etti.