Organ bağışının önemini anlattık

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, Organ Bağışı Haftası kapsamında vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla hastane girişinde stant açtı ve misafirlerine konunun önemine ilişkin broşür dağıtımı gerçekleştirdi.
Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde hastaneye gelen misafirlerine organ bağışı konusunda bilgilendirmede bulundu. Hastane girişinde açılan bilgilendirme standında, sağlık personelleri vatandaşlara organ bağışı hakkında detaylı bilgi verirken, konuyla ilgili broşürler taktim edildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, organ bağışının önemine vurgu yaparak, "Her bağış yeni bir hayattır. Organ bağışının geleceğe bırakılacak en büyük miras olduğunu unutmamak gerekir” dedi ve Türkiye’de organ bağışlarının Sağlık Bakanlığı kontrolü ve denetiminde yapıldığını hatırlattı.